Avis legal

La política de privacitat de Caves Marti Grau, descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que els usuaris proporcionen a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entengui quina informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació de la nostra política de privacitat. En compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’objecte del qual és garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, Caves Marti Grau informa als usuaris que:

Caves Marti Grau ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al disposat en la normativa vigent. La recollida i tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal té com finalitat el manteniment de la relació que, si s’escau, s’estableixi amb Caves Marti Grau així com l’acompliment de les tasques d’informació, formació, comercialització (tasca aquesta última sempre identificada com a tal) i altres activitats pròpies de l’empresa com poden ser l’adequat manteniment de la relació establerta gestió, administració, millora i adequació a preferències i gustos de l’usuari, millora del web, així com l’enviament, per mitjans tradicionals i/o electrònics, d’informació comercial i publicitària sobre productes i serveis de l’empresa. Les dades de caràcter personal recollides i tractades al fitxer deCaves Marti Grau seran utilitzades únicament per Caves Marti Grau. En cap cas seran venudes o cedides a terceres parts sense el consentiment explícit de les persones que formin part del fitxer.

Caves Marti Grau ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten i, a més, s’han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliten. L’usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts en la LOPD, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Les persones poden exercitar aquests drets per les següents vies: Enviant un correu electrònic a l’adreça martigrau@martigrau.net o per correu postal, identificant-se amb una fotocòpia del DNI, a l’adreça: Masia Cal Xic Andreu – 08731 LA BLEDA Sant Martí Sarroca (Barcelona) Tel: 670 56 71 68

Aquest lloc pot contenir enllaços o referències a altres llocs web que no estan sota el control de Caves Marti Grau i en les quals, per tant, no és aplicable la present política de protecció de dades. Aconsellem llegir les indicacions sobre la privadesa de les seves dades que contingui cada pàgina web que visiti. L’usuari passarà a ser l’únic responsable de les seves connexions i ús amb tals pàgines.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *